U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Hobbesteeg 34, Beverwijk

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX
HuisX

Hobbesteeg 34 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 12% (EUR 2253 vs EUR 2017). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 16e plek van de in totaal 74 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 236 af: dat is een factor 0.84 versus de gemiddelde afwijking van EUR 281 in de wijk Wijkertoren, Koningstraat, Meerplein. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.84 of hoger in 38.90% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Hobbesteeg
AanbodtermijnDe Hobbesteeg 34 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.0 jaar vs 2.3 jaar). Echter, in postcodegebied 1941 staan de woningen gemiddeld wel langer te koop dan in Beverwijk (2.3 jaar vs 1.9 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs169000
Binnenopp75
BuurtnaamWijkertoren, Koningstraat, Meerplein
Postcodegebied1941
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsBeverwijk
Huidige datum15 May 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarHobbesteeg , Beverwijk
Objectid4829291
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt