U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Beatrixstraat 7, Sint Philipsland

HuisX
HuisX

Beatrixstraat 7 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum02-September-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 41% (EUR 2315 vs EUR 1642). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 2e plek van de in totaal 45 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 673 af: dat is een factor 1.51 versus de gemiddelde afwijking van EUR 446 in de wijk Verspreide huizen Anna Jacobapolder, Verspreide huizen Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Sint Philipsland. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 7ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Anna Jacobapolder, Verspreide huizen Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Sint Philipsland. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.51 of hoger in 11.10% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Beatrixstraat
RangstraatDe Beatrixstraat bezet momenteel plek 20 o.b.v. de gemiddelde vraagprijs en plek 2 o.b.v. meterprijs. Het totaal aantal straten met aanbod bedraagt 25.De drie duurste straten in de wijk Sint-philipsland-anna-jacoba-polder zijn: 1 Plataanstraat (EUR 384250) 2 Boserf (EUR 359000) 3 Luijsterlaan (EUR 299000) (o.b.v. de gemiddelde vraagprijs). Naar meterprijs zijn de drie duurste straten: 1 Eendrachtstraat (EUR 2619) 2 Beatrixstraat (EUR 2315) 3 Schelpkreekstraat (EUR 2083).
AanbodtermijnDe Beatrixstraat 7 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.0 jaar vs 2.0 jaar). Het aanbod van postcodegebied 4675 en de plaats Sint Philipsland is ongeveer even oud (2.0 jaar vs 2.0 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 89%. (553 vs 293 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs125000
Binnenopp54
Perceelopp553
BuurtnaamVerspreide huizen Anna Jacobapolder, Verspreide huizen Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Sint Philipsland
Postcodegebied4675
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsSint Philipsland
Huidige datum20 September 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBeatrixstraat , Sint Philipsland
Objectid4813494
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt