U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Bekkingvelderweg 3, Zenderen

HuisX
HuisX

Bekkingvelderweg 3 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis met veel grond is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen met veel grond in deze buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum02-September-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -24% (EUR 2186 vs EUR 2876). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 3e plek van de in totaal 4 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_land) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Bekkingvelderweg
AanbodtermijnDe Bekkingvelderweg 3 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.0 jaar vs 2.1 jaar). Het aanbod van postcodegebied 7625 en de plaats Zenderen is ongeveer even oud (2.1 jaar vs 2.1 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 38%. (9000 vs 6524 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_land
meterprijs- en perceelverschil
Prijs470000
Binnenopp215
Perceelopp9000
BuurtnaamVerspreide huizen Zenderen, Zenderen
Postcodegebied7625
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsZenderen
Huidige datum18 July 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBekkingvelderweg , Zenderen
Objectid4759198
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt