U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Broekweg 7, Gouda

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX
HuisX

Broekweg 7 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen met veel grond in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. De plaats is meer neutraal geprijsd.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 33% (EUR 5403 vs EUR 4053). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter w
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1e plek van de in totaal 3 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_land) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Broekweg
AanbodtermijnDe Broekweg 7 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.0 jaar vs 1.4 jaar). Wel moet worden gezegd dat er slechts 3 woningen te koop staan in dit postcodegebied waardoor het gemiddelde en de vergelijking ermee minder relevant is..
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 57%. (3150 vs 2002 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_land
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs1475000
Binnenopp273
Perceelopp3150
BuurtnaamOostpolder in Schieland, Gouwestroom, Ringvaartbocht
Postcodegebied2809
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsGouda
Huidige datum24 June 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBroekweg , Gouda
Objectid4100523
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt