U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Oudelandseweg 1, Sint-Maartensdijk

HuisX
HuisX

Oudelandseweg 1 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis met veel grond is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen met veel grond in deze buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum02-September-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -17% (EUR 2520 vs EUR 3051). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 7e plek van de in totaal 7 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_land) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 531 af: dat is een factor 0.98 versus de gemiddelde afwijking van EUR 543 in de wijk Verspreide huizen Sint Maartensdijk, Sint Maartensdijk. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 2ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Sint Maartensdijk, Sint Maartensdijk. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.98 of hoger in 30.90% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Oudelandseweg
AanbodtermijnDe Oudelandseweg 1 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.6 jaar vs 1.2 jaar). Het aanbod van postcodegebied 4695 en de plaats Sint-Maartensdijk is ongeveer even oud (1.2 jaar vs 1.2 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -78%. (1965 vs 8741 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_land
meterprijs- en perceelverschil
Prijs299900
Binnenopp119
Perceelopp1965
BuurtnaamVerspreide huizen Sint Maartensdijk, Sint Maartensdijk
Postcodegebied4695
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsSint-Maartensdijk
Huidige datum25 September 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarOudelandseweg , Sint-Maartensdijk
Objectid3843559
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt