U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald
HuisX

Vergelijk Koornstraat 115, Oss

HuisX
HuisX

Koornstraat 115 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 3% (EUR 2269 vs EUR 2213). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 31e plek van de in totaal 62 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 56 af: dat is een factor 0.15 versus de gemiddelde afwijking van EUR 374 in de wijk De Horzak, Verzetsheldenbuurt II, Verzetsheldenbuurt I, Schadewijk Noord-Oost, Vogelbuurt, Roofvogelbuurt, Berghemseweg Zuid. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.15 of hoger in 88.10% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Koornstraat
BekijkPrijshistorie
AanbodtermijnDe Koornstraat 115 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (4.8 jaar vs 2.1 jaar). Echter, in postcodegebied 5348 staan de woningen gemiddeld wel korter te koop dan in Oss (2.1 jaar vs 2.4 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs147500
Binnenopp65
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamDe Horzak, Verzetsheldenbuurt II, Verzetsheldenbuurt I, Schadewijk Noord-Oost, Vogelbuurt, Roofvogelbuurt, Berghemseweg Zuid
Postcodegebied5348
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsOss
Huidige datum29 November 2015
Laatste peildatum02-September-2014
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarKoornstraat , Oss
Objectid382990
Postcodescan2
huizenprijs treemap oranje

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt