U bent hier:
HuisX

Vergelijk Laan Van Albert'S Hoeve 103, Castricum

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Laan Van Albert'S Hoeve 103 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Castricum wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 15% (EUR 3154 vs EUR 2733). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 4e plek van de in totaal 9 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 421 af: dat is een factor 0.5 versus de gemiddelde afwijking van EUR 853 in de wijk Noord-End, Molendijk, Albert's Hoeve, Buitengebied. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 7ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Noord-End, Molendijk, Albert's Hoeve, Buitengebied. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.5 of hoger in 59.2% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Laan-van-albert-s-hoeve
RangstraatDe Laan Van Albert'S Hoeve bezet momenteel positie 6 versus de in totaal 23 straten in Noord-End, Molendijk, Albert's Hoeve, Buitengebied. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 21 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in February 2014 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds february 2014 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1454) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 474 dagen. Ofwel 57% versus 19% voor postcodegebied 1902 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs205000
Binnenopp65
BuurtnaamNoord-End, Molendijk, Albert's Hoeve, Buitengebied
Postcodegebied1902
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsCastricum
Huidige datum11 April 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarLaan Van Albert'S Hoeve , Castricum
Objectid3613413
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt