U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Von Bönninghausenstraat 163, Borne

HuisX
HuisX

Von Bönninghausenstraat 163 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum02-September-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 6% (EUR 2091 vs EUR 1967). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 7e plek van de in totaal 21 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 124 af: dat is een factor 0.41 versus de gemiddelde afwijking van EUR 299 in de wijk Dikkerslaan-Molenkampsweg en omgeving, Borne Centrum, 't Wensink Noord-Zuid Esch, 't Wensink Zuid. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.41 of hoger in 67.70% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Von-bonninghausenstraat
AanbodtermijnDe Von Bönninghausenstraat 163 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1.0 jaar vs 1.4 jaar). Het aanbod van postcodegebied 7622 en de plaats Borne is ongeveer even oud (1.4 jaar vs 1.5 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs460000
Binnenopp220
BuurtnaamDikkerslaan-Molenkampsweg en omgeving, Borne Centrum, 't Wensink Noord-Zuid Esch, 't Wensink Zuid
Postcodegebied7622
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsBorne
Huidige datum24 August 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarVon Bönninghausenstraat , Borne
Objectid3485575
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt