U bent hier:
HuisX

Vergelijk Kloosterstraat 24, Beverwijk

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Kloosterstraat 24 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. Echter, de plaats heeft een duur karakter.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -15% (EUR 1943 vs EUR 2295). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 9e plek van de in totaal 11 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 352 af: dat is een factor 0.9 versus de gemiddelde afwijking van EUR 372 in de wijk Wijkertoren, Koningstraat, Meerplein. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 3ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Wijkertoren, Koningstraat, Meerplein. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.9 of hoger in 35.2% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Kloosterstraat
RangstraatDe Kloosterstraat bezet momenteel positie 12 versus de in totaal 12 straten in Wijkertoren, Koningstraat, Meerplein. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 5 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in September 2013 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds september 2013 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1607) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 258 dagen. Ofwel 63% versus 10% voor postcodegebied 1941 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs169000
Binnenopp87
BuurtnaamWijkertoren, Koningstraat, Meerplein
Postcodegebied1941
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsBeverwijk
Huidige datum10 April 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarKloosterstraat , Beverwijk
Objectid3328039
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt