U bent hier:
HuisX

Vergelijk Henriettedijk 5, Sint Philipsland

HuisX
HuisX

Henriettedijk 5 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis met veel grond is neutraal geprijsd versus andere huizen met veel grond in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -9% (EUR 3255 vs EUR 3564). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 6e plek van de in totaal 7 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_land) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 309 af: dat is een factor 0.4 versus de gemiddelde afwijking van EUR 866 in de wijk Verspreide huizen Anna Jacobapolder, Verspreide huizen Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Sint Philipsland. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 4ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Anna Jacobapolder, Verspreide huizen Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Sint Philipsland. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.4 of hoger in 67.1% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Henriettedijk
RangstraatDe Henriettedijk bezet momenteel positie 2 versus de in totaal 24 straten in Verspreide huizen Anna Jacobapolder, Verspreide huizen Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Sint Philipsland. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 1 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in September 2013 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds september 2013 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1607) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 764 dagen. Ofwel 63% versus 30% voor postcodegebied 4675 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met veel grond uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 234%. (32500 vs 9721 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_land
meterprijs- en perceelverschil
Prijs895000
Binnenopp275
Perceelopp32500
BuurtnaamVerspreide huizen Anna Jacobapolder, Verspreide huizen Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Sint Philipsland
Postcodegebied4675
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsSint Philipsland
Huidige datum01 October 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarHenriettedijk , Sint Philipsland
Objectid3284783
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt