U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Willem-Alexanderstraat 8, Vlist

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX
HuisX

Willem-Alexanderstraat 8 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 0% (EUR 2075 vs EUR 2075). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1e plek van de in totaal 1 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Willem-alexanderstraat
RangstraatDe Willem-Alexanderstraat bezet momenteel plek 1 o.b.v. de gemiddelde vraagprijs en plek 1 o.b.v. meterprijs. Het totaal aantal straten met aanbod bedraagt 1.De drie duurste straten in de wijk Vlist zijn: 1 Willem-Alexanderstraat (EUR 249000) (o.b.v. de gemiddelde vraagprijs). Naar meterprijs zijn de drie duurste straten: 1 Willem-Alexanderstraat (EUR 2075).
AanbodtermijnDe Willem-Alexanderstraat 8 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1.0 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 2855 en de plaats Vlist is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.7 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 0%. (137 vs 137 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs249000
Binnenopp120
Perceelopp137
BuurtnaamVlist, Bonrepas
Postcodegebied2855
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsVlist
Huidige datum16 June 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarWillem-Alexanderstraat , Vlist
Objectid3194105
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt