U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Bunchestraat 56, Reeuwijk

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX
HuisX

Bunchestraat 56 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -33% (EUR 1894 vs EUR 2811). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 27e plek van de in totaal 28 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 917 af: dat is een factor 1.30 versus de gemiddelde afwijking van EUR 708 in de wijk FALSE. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 7ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in FALSE. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.30 of hoger in 19.30% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Bunchestraat
AanbodtermijnDe Bunchestraat 56 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1.0 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 2811 en de plaats Reeuwijk is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.7 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs125000
Binnenopp66
BuurtnaamFALSE
Postcodegebied2811
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsReeuwijk
Huidige datum16 June 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBunchestraat , Reeuwijk
Objectid3129749
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt