U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk De Bleek 17 E, Borne

HuisX
HuisX

De Bleek 17 E prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur appartement versus de andere appartementen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde woonkwaliteit en ligging versus het concurrerende aanbod appartementen. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum02-September-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 26% (EUR 2476 vs EUR 1967). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1e plek van de in totaal 21 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 509 af: dat is een factor 1.70 versus de gemiddelde afwijking van EUR 299 in de wijk Dikkerslaan-Molenkampsweg en omgeving, Borne Centrum, 't Wensink Noord-Zuid Esch, 't Wensink Zuid. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 1ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Dikkerslaan-Molenkampsweg en omgeving, Borne Centrum, 't Wensink Noord-Zuid Esch, 't Wensink Zuid. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.70 of hoger in 10.00% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: De-bleek
AanbodtermijnDe De Bleek 17 E staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1.0 jaar vs 1.4 jaar). Het aanbod van postcodegebied 7622 en de plaats Borne is ongeveer even oud (1.4 jaar vs 1.5 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs260000
Binnenopp105
BuurtnaamDikkerslaan-Molenkampsweg en omgeving, Borne Centrum, 't Wensink Noord-Zuid Esch, 't Wensink Zuid
Postcodegebied7622
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsBorne
Huidige datum24 August 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarDe Bleek , Borne
Objectid3096399
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt