U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk PARKWEG 113, Bergen aan Zee

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX
HuisX

PARKWEG 113 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 12% (EUR 4722 vs EUR 4210). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 3e plek van de in totaal 13 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 512 af: dat is een factor 0.34 versus de gemiddelde afwijking van EUR 1490 in de wijk Bergen aan Zee. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 9ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Bergen aan Zee. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.34 of hoger in 73.00% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Parkweg
AanbodtermijnDe PARKWEG 113 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1.5 jaar vs 1.8 jaar). Het aanbod van postcodegebied 1865 en de plaats Bergen aan Zee is ongeveer even oud (1.8 jaar vs 1.8 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs425000
Binnenopp90
BuurtnaamBergen aan Zee
Postcodegebied1865
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsBergen aan Zee
Huidige datum15 May 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarPARKWEG , Bergen aan Zee
Objectid3032885
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt