U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Vuurtorenplein 11, Egmond aan Zee

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX
HuisX

Vuurtorenplein 11 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur appartement versus de andere appartementen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde woonkwaliteit en ligging versus het concurrerende aanbod appartementen. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 32% (EUR 4393 vs EUR 3322). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 8e plek van de in totaal 53 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 1071 af: dat is een factor 1.09 versus de gemiddelde afwijking van EUR 984 in de wijk Sportlaan, Egmond aan Zee, Prins Hendrik Stichting, Zuid I en II. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.09 of hoger in 26.90% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Vuurtorenplein
AanbodtermijnDe Vuurtorenplein 11 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1.5 jaar vs 2.2 jaar). Het aanbod van postcodegebied 1931 en de plaats Egmond aan Zee is ongeveer even oud (2.2 jaar vs 2.2 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs659000
Binnenopp150
BuurtnaamSportlaan, Egmond aan Zee, Prins Hendrik Stichting, Zuid I en II
Postcodegebied1931
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsEgmond aan Zee
Huidige datum15 May 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarVuurtorenplein , Egmond aan Zee
Objectid2995353
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt