U bent hier:
HuisX

Vergelijk Driehuizerweg 8 255, Egmond aan den Hoef

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Driehuizerweg 8 255 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. Echter, de plaats heeft een duur karakter.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -21% (EUR 1975 vs EUR 2504). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1069e plek van de in totaal 47 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 529 af: dat is een factor 1.4 versus de gemiddelde afwijking van EUR 386 in de wijk Verspreide huizen Egmondermeer, Wimmenum, Egmond aan Den Hoef, Slotplan, Rinnegom. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 8ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Egmondermeer, Wimmenum, Egmond aan Den Hoef, Slotplan, Rinnegom. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.4 of hoger in 15.5% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Driehuizerweg
RangstraatDe Driehuizerweg bezet momenteel positie 9 versus de in totaal 13 straten in Verspreide huizen Egmondermeer, Wimmenum, Egmond aan Den Hoef, Slotplan, Rinnegom. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 13 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in March 2013 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds march 2013 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1791) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 712 dagen. Ofwel 70% versus 28% voor postcodegebied 1934 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -16%. (210 vs 251 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs79000
Binnenopp40
Perceelopp210
BuurtnaamVerspreide huizen Egmondermeer, Wimmenum, Egmond aan Den Hoef, Slotplan, Rinnegom
Postcodegebied1934
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsEgmond aan den Hoef
Huidige datum10 April 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarDriehuizerweg , Egmond aan den Hoef
Objectid2958925
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt