U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Burg Prinsensingel 95 E, Roosendaal

HuisX
HuisX

Burg Prinsensingel 95 E prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. De plaats is neutraal geprijsd.
Laatste peildatum02-September-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -18% (EUR 1779 vs EUR 2157). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 63e plek van de in totaal 83 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 378 af: dat is een factor 0.80 versus de gemiddelde afwijking van EUR 471 in de wijk Stationsbuurt, Centrum-Oud, Centrum-Nieuw, Vrouwenhof. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.80 of hoger in 41.50% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Burg-prinsensingel
AanbodtermijnDe Burg Prinsensingel 95 E staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1.5 jaar vs 2.1 jaar). Echter, in postcodegebied 4701 staan de woningen gemiddeld wel langer te koop dan in Roosendaal (2.1 jaar vs 1.9 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs249000
Binnenopp140
BuurtnaamStationsbuurt, Centrum-Oud, Centrum-Nieuw, Vrouwenhof
Postcodegebied4701
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsRoosendaal
Huidige datum25 September 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBurg Prinsensingel , Roosendaal
Objectid2924211
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt