U bent hier:
HuisX

Vergelijk Driehuizerweg 8 215, Egmond aan den Hoef

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Driehuizerweg 8 215 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. Echter, de plaats heeft een duur karakter.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 0% (EUR 2499 vs EUR 2504). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1069e plek van de in totaal 47 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 5 af: dat is een factor 0.0 versus de gemiddelde afwijking van EUR 386 in de wijk Verspreide huizen Egmondermeer, Wimmenum, Egmond aan Den Hoef, Slotplan, Rinnegom. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.0 of hoger in 97.7% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Driehuizerweg
RangstraatDe Driehuizerweg bezet momenteel positie 9 versus de in totaal 13 straten in Verspreide huizen Egmondermeer, Wimmenum, Egmond aan Den Hoef, Slotplan, Rinnegom. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 13 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in May 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds may 2012 met 1 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2005) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 712 dagen. Ofwel 79% versus 28% voor postcodegebied 1934 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 15%. (290 vs 251 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs124950
Binnenopp50
Perceelopp290
BuurtnaamVerspreide huizen Egmondermeer, Wimmenum, Egmond aan Den Hoef, Slotplan, Rinnegom
Postcodegebied1934
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsEgmond aan den Hoef
Huidige datum12 April 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarDriehuizerweg , Egmond aan den Hoef
Objectid2922837
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt