U bent hier:
HuisX

Vergelijk Hulsdonksestraat 16, Roosendaal

HuisX
HuisX

Hulsdonksestraat 16 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. De plaats is neutraal geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -20% (EUR 1461 vs EUR 1826). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 37e plek van de in totaal 49 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 365 af: dat is een factor 0.5 versus de gemiddelde afwijking van EUR 692 in de wijk Vroenhout, Borchwerf-Zuid, Scherpdeel, Ettingen, Heerma van Vossstraat-Molenbeek, Herreweg. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.5 of hoger in 58.2% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Hulsdonksestraat
RangstraatDe Hulsdonksestraat bezet momenteel positie 22 versus de in totaal 34 straten in Vroenhout, Borchwerf-Zuid, Scherpdeel, Ettingen, Heerma van Vossstraat-Molenbeek, Herreweg. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 8 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in September 2014 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds september 2014 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1242) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 667 dagen. Ofwel 49% versus 26% voor postcodegebied 4703 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -3%. (223 vs 229 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs260000
Binnenopp178
Perceelopp223
BuurtnaamVroenhout, Borchwerf-Zuid, Scherpdeel, Ettingen, Heerma van Vossstraat-Molenbeek, Herreweg
Postcodegebied4703
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsRoosendaal
Huidige datum30 October 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarHulsdonksestraat , Roosendaal
Objectid2907717
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt