U bent hier:
HuisX

Vergelijk Haarboersweg 1, Hoge Hexel

HuisX
HuisX

Haarboersweg 1 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 59% (EUR 2544 vs EUR 1601). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 2e plek van de in totaal 29 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 943 af: dat is een factor 2.7 versus de gemiddelde afwijking van EUR 353 in de wijk Verspreide huizen Hooge-Hexel, Hooge-Hexel kern. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 2ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Hooge-Hexel, Hooge-Hexel kern. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 2.7 of hoger in 1.8% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Haarboersweg
RangstraatDe Haarboersweg bezet momenteel positie 4 versus de in totaal 9 straten in Verspreide huizen Hooge-Hexel, Hooge-Hexel kern. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 6 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in February 2011 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds february 2011 met 3 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2246) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 1036 dagen. Ofwel 88% versus 41% voor postcodegebied 7645 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 42%. (814 vs 575 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs229000
Binnenopp90
Perceelopp814
BuurtnaamVerspreide huizen Hooge-Hexel, Hooge-Hexel kern
Postcodegebied7645
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsHoge Hexel
Huidige datum18 July 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarHaarboersweg , Hoge Hexel
Objectid2900433
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt