U bent hier:
HuisX

Vergelijk Molenhof 1, Lattrop-Breklenkamp

HuisX
HuisX

Molenhof 1 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 33% (EUR 2533 vs EUR 1900). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1e plek van de in totaal 4 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Molenhof
RangstraatDe Molenhof bezet momenteel positie 1 versus de in totaal 5 straten in Verspreide huizen Brekkelenkamp, Verspreide huizen Lattrop, Lattrop kern. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 1 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2012 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1881) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 867 dagen. Ofwel 74% versus 34% voor postcodegebied 7635 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -5%. (465 vs 489 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs380000
Binnenopp150
Perceelopp465
BuurtnaamVerspreide huizen Brekkelenkamp, Verspreide huizen Lattrop, Lattrop kern
Postcodegebied7635
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsLattrop-Breklenkamp
Huidige datum21 July 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarMolenhof , Lattrop-Breklenkamp
Objectid2725787
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt