U bent hier:
HuisX

Vergelijk Moorseweg 7, Nieuw-Vossemeer

HuisX
HuisX

Moorseweg 7 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis met veel grond is neutraal geprijsd versus andere huizen met veel grond in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 15% (EUR 3348 vs EUR 2915). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 2e plek van de in totaal 6 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_land) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 433 af: dat is een factor 0.6 versus de gemiddelde afwijking van EUR 776 in de wijk Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf, Nieuw-Vossemeer. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 4ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf, Nieuw-Vossemeer. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.6 of hoger in 53.0% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Moorseweg
RangstraatDe Moorseweg bezet momenteel positie 2 versus de in totaal 23 straten in Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf, Nieuw-Vossemeer. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 3 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2012 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1881) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 1036 dagen. Ofwel 74% versus 41% voor postcodegebied 4681 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met veel grond uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -25%. (5935 vs 7891 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_land
meterprijs- en perceelverschil
Prijs519000
Binnenopp155
Perceelopp5935
BuurtnaamVerspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf, Nieuw-Vossemeer
Postcodegebied4681
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsNieuw-Vossemeer
Huidige datum01 October 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarMoorseweg , Nieuw-Vossemeer
Objectid2721665
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt