U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Tjasker 30, Amsterdam

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX
HuisX

Tjasker 30 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -7% (EUR 2025 vs EUR 2184). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 13e plek van de in totaal 22 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 159 af: dat is een factor 0.35 versus de gemiddelde afwijking van EUR 457 in de wijk Oostzanerwerf, Kadoelen. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.35 of hoger in 72.10% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Tjasker
AanbodtermijnDe Tjasker 30 staat iets langer te koop dan het buurtgemiddelde (1.8 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 1035 en de plaats Amsterdam is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.6 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs164000
Binnenopp81
BuurtnaamOostzanerwerf, Kadoelen
Postcodegebied1035
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum11 August 2022
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarTjasker , Amsterdam
Objectid2680409
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt