U bent hier:
HuisX

Vergelijk Jacob Van Ruijsdaelstraat 44-B, Roosendaal

HuisX
HuisX

Jacob Van Ruijsdaelstraat 44-B prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. De plaats is neutraal geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -2% (EUR 1823 vs EUR 1857). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 6e plek van de in totaal 11 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 34 af: dat is een factor 0.2 versus de gemiddelde afwijking van EUR 138 in de wijk Vroenhout, Borchwerf-Zuid, Scherpdeel, Ettingen, Heerma van Vossstraat-Molenbeek, Herreweg. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 7ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Vroenhout, Borchwerf-Zuid, Scherpdeel, Ettingen, Heerma van Vossstraat-Molenbeek, Herreweg. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.2 of hoger in 81.4% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Jacob-van-ruijsdaelstraat
RangstraatDe Jacob Van Ruijsdaelstraat bezet momenteel positie 20 versus de in totaal 34 straten in Vroenhout, Borchwerf-Zuid, Scherpdeel, Ettingen, Heerma van Vossstraat-Molenbeek, Herreweg. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 33 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2012 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1881) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 667 dagen. Ofwel 74% versus 26% voor postcodegebied 4703 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs118500
Binnenopp65
BuurtnaamVroenhout, Borchwerf-Zuid, Scherpdeel, Ettingen, Heerma van Vossstraat-Molenbeek, Herreweg
Postcodegebied4703
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsRoosendaal
Huidige datum30 September 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarJacob Van Ruijsdaelstraat , Roosendaal
Objectid2633167
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt