U bent hier:
HuisX

Vergelijk Karmelhof 4, Zenderen

HuisX
HuisX

Karmelhof 4 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 14% (EUR 2519 vs EUR 2201). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 2e plek van de in totaal 10 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 318 af: dat is een factor 0.8 versus de gemiddelde afwijking van EUR 412 in de wijk Verspreide huizen Zenderen, Zenderen. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 3ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Zenderen, Zenderen. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.8 of hoger in 40.4% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Karmelhof
RangstraatDe Karmelhof bezet momenteel positie 2 versus de in totaal 9 straten in Verspreide huizen Zenderen, Zenderen. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 4 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in February 2011 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds february 2011 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (3646) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 1147 dagen. Ofwel 143% versus 45% voor postcodegebied 7625 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -67%. (129 vs 386 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs325000
Binnenopp129
Perceelopp129
BuurtnaamVerspreide huizen Zenderen, Zenderen
Postcodegebied7625
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsZenderen
Huidige datum26 February 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarKarmelhof , Zenderen
Objectid250099
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt