U bent hier:
HuisX

Vergelijk Botermarkt 1, Tholen

HuisX
HuisX

Botermarkt 1 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -7% (EUR 1909 vs EUR 2051). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 40e plek van de in totaal 68 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 142 af: dat is een factor 0.2 versus de gemiddelde afwijking van EUR 662 in de wijk Verspreide huizen Oud-Vossemeer, Verspreide huizen Tholen, Tholen. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.2 of hoger in 83.5% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Botermarkt
RangstraatDe Botermarkt bezet momenteel positie 34 versus de in totaal 55 straten in Verspreide huizen Oud-Vossemeer, Verspreide huizen Tholen, Tholen. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 8 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in August 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds august 2012 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2003) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 642 dagen. Ofwel 79% versus 25% voor postcodegebied 4691 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -21%. (225 vs 285 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs525000
Binnenopp275
Perceelopp225
BuurtnaamVerspreide huizen Oud-Vossemeer, Verspreide huizen Tholen, Tholen
Postcodegebied4691
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsTholen
Huidige datum29 September 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBotermarkt , Tholen
Objectid2496249
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt