U bent hier:
HuisX

Vergelijk Wolbes Landen 0ong., Bornerbroek

HuisX
HuisX

Wolbes Landen 0ong. prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -21% (EUR 1876 vs EUR 2379). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 4e plek van de in totaal 4 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Wolbes-landen
RangstraatDe Wolbes Landen bezet momenteel positie 7 versus de in totaal 8 straten in Verspreide huizen wijk 21, Bornerbroek. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 6 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in August 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds august 2012 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2003) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 958 dagen. Ofwel 79% versus 38% voor postcodegebied 7627 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -19%. (452 vs 560 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs319000
Binnenopp170
Perceelopp452
BuurtnaamVerspreide huizen wijk 21, Bornerbroek
Postcodegebied7627
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsBornerbroek
Huidige datum24 August 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarWolbes Landen , Bornerbroek
Objectid2472793
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt