U bent hier:
HuisX

Vergelijk Pompoenwei 5, Oud-Vossemeer

HuisX
HuisX

Pompoenwei 5 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 37% (EUR 2471 vs EUR 1798). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 4e plek van de in totaal 35 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 673 af: dat is een factor 1.6 versus de gemiddelde afwijking van EUR 426 in de wijk Oud-Vossemeer. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 5ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Oud-Vossemeer. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.6 of hoger in 11.0% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Pompoenwei
RangstraatDe Pompoenwei bezet momenteel positie 6 versus de in totaal 25 straten in Oud-Vossemeer. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 4 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in May 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds may 2012 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2095) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 874 dagen. Ofwel 82% versus 34% voor postcodegebied 4698 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 56%. (613 vs 393 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs519000
Binnenopp210
Perceelopp613
BuurtnaamOud-Vossemeer
Postcodegebied4698
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsOud-Vossemeer
Huidige datum30 September 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarPompoenwei , Oud-Vossemeer
Objectid2114317
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt