U bent hier:
HuisX

Vergelijk Rode Kruisstraat 16, Nieuw-Vossemeer

HuisX
HuisX

Rode Kruisstraat 16 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 27% (EUR 2273 vs EUR 1793). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 6e plek van de in totaal 29 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 480 af: dat is een factor 1.1 versus de gemiddelde afwijking van EUR 447 in de wijk Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf, Nieuw-Vossemeer. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 6ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf, Nieuw-Vossemeer. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.1 of hoger in 24.2% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Rode-kruisstraat
RangstraatDe Rode Kruisstraat bezet momenteel positie 12 versus de in totaal 23 straten in Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf, Nieuw-Vossemeer. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 19 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in August 2011 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds august 2011 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2369) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 1036 dagen. Ofwel 93% versus 41% voor postcodegebied 4681 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -20%. (278 vs 348 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs175000
Binnenopp77
Perceelopp278
BuurtnaamVerspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf, Nieuw-Vossemeer
Postcodegebied4681
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsNieuw-Vossemeer
Huidige datum01 October 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarRode Kruisstraat , Nieuw-Vossemeer
Objectid1530699
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt