U bent hier:
HuisX

Vergelijk Stoofdijk 90, Dinteloord

HuisX
HuisX

Stoofdijk 90 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 3% (EUR 2100 vs EUR 2037). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 19e plek van de in totaal 46 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 63 af: dat is een factor 0.1 versus de gemiddelde afwijking van EUR 435 in de wijk Verspreide huizen in het Westen, Dinteloord, Verspreide huizen in het Oosten, Boompjesdijk. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.1 of hoger in 88.7% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Stoofdijk
RangstraatDe Stoofdijk bezet momenteel positie 18 versus de in totaal 33 straten in Verspreide huizen in het Westen, Dinteloord, Verspreide huizen in het Oosten, Boompjesdijk. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 19 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in August 2011 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds august 2011 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2369) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 914 dagen. Ofwel 93% versus 36% voor postcodegebied 4671 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -68%. (110 vs 343 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs199500
Binnenopp95
Perceelopp110
BuurtnaamVerspreide huizen in het Westen, Dinteloord, Verspreide huizen in het Oosten, Boompjesdijk
Postcodegebied4671
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsDinteloord
Huidige datum28 September 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarStoofdijk , Dinteloord
Objectid1517771
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt