U bent hier:
HuisX

Vergelijk Wilhelminastraat 18, Sint-Maartensdijk

HuisX
HuisX

Wilhelminastraat 18 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -10% (EUR 1380 vs EUR 1540). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 26e plek van de in totaal 37 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 160 af: dat is een factor 0.4 versus de gemiddelde afwijking van EUR 376 in de wijk Verspreide huizen Sint Maartensdijk, Sint Maartensdijk. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.4 of hoger in 65.9% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Wilhelminastraat
RangstraatDe Wilhelminastraat bezet momenteel positie 21 versus de in totaal 27 straten in Verspreide huizen Sint Maartensdijk, Sint Maartensdijk. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 21 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 596 dagen. Ofwel 2% versus 23% voor postcodegebied 4695 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -44%. (136 vs 241 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs149000
Binnenopp108
Perceelopp136
BuurtnaamVerspreide huizen Sint Maartensdijk, Sint Maartensdijk
Postcodegebied4695
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsSint-Maartensdijk
Huidige datum30 October 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarWilhelminastraat , Sint-Maartensdijk
Objectid10633096
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt