U bent hier:
HuisX

Vergelijk Zuideinde 360, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Zuideinde 360 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 8% (EUR 3039 vs EUR 2823). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 8e plek van de in totaal 17 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 216 af: dat is een factor 0.2 versus de gemiddelde afwijking van EUR 1362 in de wijk Oostzanerwerf, Kadoelen. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 8ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Oostzanerwerf, Kadoelen. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.2 of hoger in 86.3% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Zuideinde
RangstraatDe Zuideinde bezet momenteel positie 7 versus de in totaal 23 straten in Oostzanerwerf, Kadoelen. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 2 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in February 2011 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds february 2011 met 14 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (420) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 152 dagen. Ofwel 16% versus 6% voor postcodegebied 1035 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs349500
Binnenopp115
BuurtnaamOostzanerwerf, Kadoelen
Postcodegebied1035
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum15 April 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarZuideinde , Amsterdam
Objectid10612072
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt