U bent hier:
HuisX

Vergelijk Binnenhof 21, Limmen

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Binnenhof 21 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Limmen wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 5% (EUR 3255 vs EUR 3091). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 2e plek van de in totaal 6 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 164 af: dat is een factor 0.2 versus de gemiddelde afwijking van EUR 708 in de wijk Limmen West, Limmen Oost, Limmen Centrum. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 4ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Limmen West, Limmen Oost, Limmen Centrum. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.2 of hoger in 86.1% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Binnenhof
RangstraatDe Binnenhof bezet momenteel positie 11 versus de in totaal 22 straten in Limmen West, Limmen Oost, Limmen Centrum. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 22 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 456 dagen. Ofwel 2% versus 18% voor postcodegebied 1906 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs172500
Binnenopp53
BuurtnaamLimmen West, Limmen Oost, Limmen Centrum
Postcodegebied1906
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsLimmen
Huidige datum20 August 2022
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBinnenhof , Limmen
Objectid10587276
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt