U bent hier:
HuisX

Vergelijk Oukoopsedijk 8 B, Reeuwijk

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Oukoopsedijk 8 B prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Reeuwijk wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 5% (EUR 4688 vs EUR 4465). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 4e plek van de in totaal 14 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 223 af: dat is een factor 0.1 versus de gemiddelde afwijking van EUR 4123 in de wijk FALSE. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 10ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in FALSE. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.1 of hoger in 92.8% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Oukoopsedijk
RangstraatDe Oukoopsedijk bezet momenteel positie 25 versus de in totaal 53 straten in FALSE. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 5 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 558 dagen. Ofwel 2% versus 22% voor postcodegebied 2811 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs1125000
Binnenopp240
BuurtnaamFALSE
Postcodegebied2811
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsReeuwijk
Huidige datum16 April 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarOukoopsedijk , Reeuwijk
Objectid10396468
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt