U bent hier:
HuisX

Vergelijk Ruysdaellaan 5B, Huis ter Heide

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Ruysdaellaan 5B prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen met veel grond in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Huis ter Heide wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 42% (EUR 6881 vs EUR 4845). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1e plek van de in totaal 4 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_land) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Ruysdaellaan
RangstraatDe Ruysdaellaan bezet momenteel positie 1 versus de in totaal 8 straten in Verspreide huizen Beukbergen, Huis ter Heide-Noord, Huis ter Heide-Zuid. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 4 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in September 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds september 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (146) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 470 dagen. Ofwel 6% versus 18% voor postcodegebied 3712 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met veel grond uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -79%. (1109 vs 5267 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_land
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs695000
Binnenopp101
Perceelopp1109
BuurtnaamVerspreide huizen Beukbergen, Huis ter Heide-Noord, Huis ter Heide-Zuid
Postcodegebied3712
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsHuis ter Heide
Huidige datum25 June 2022
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarRuysdaellaan , Huis ter Heide
Objectid10341504
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt