U bent hier:
HuisX

Vergelijk Dorpsstraat Holysloot 16, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Dorpsstraat Holysloot 16 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -18% (EUR 4500 vs EUR 5493). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 3e plek van de in totaal 3 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Dorpsstraat-holysloot
RangstraatDe Dorpsstraat Holysloot bezet momenteel positie 2 versus de in totaal 3 straten in Waterland. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 3 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in September 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds september 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (146) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 298 dagen. Ofwel 6% versus 12% voor postcodegebied 1028 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 41%. (150 vs 107 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs450000
Binnenopp100
Perceelopp150
BuurtnaamWaterland
Postcodegebied1028
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum08 June 2023
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarDorpsstraat Holysloot , Amsterdam
Objectid10217404
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt