U bent hier:
HuisX

Vergelijk Spinaker 189, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Spinaker 189 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -12% (EUR 2568 vs EUR 2927). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 18e plek van de in totaal 24 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 359 af: dat is een factor 0.6 versus de gemiddelde afwijking van EUR 630 in de wijk Banne Buiksloot. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 7ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Banne Buiksloot. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.6 of hoger in 54.8% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Spinaker
RangstraatDe Spinaker bezet momenteel positie 17 versus de in totaal 22 straten in Banne Buiksloot. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 15 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 207 dagen. Ofwel 2% versus 8% voor postcodegebied 1034 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs190000
Binnenopp74
BuurtnaamBanne Buiksloot
Postcodegebied1034
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum08 June 2023
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarSpinaker , Amsterdam
Objectid10122372
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt