U bent hier:
HuisX

Vergelijk A.V.H. Destreelaan 131, Sint Pancras

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

A.V.H. Destreelaan 131 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Sint Pancras wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 5% (EUR 3340 vs EUR 3194). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1e plek van de in totaal 3 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: A-v-h-destreelaan
RangstraatDe A.V.H. Destreelaan bezet momenteel positie 2 versus de in totaal 20 straten in Sint Pancras. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 3 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in September 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds september 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (146) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 370 dagen. Ofwel 6% versus 15% voor postcodegebied 1834 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs895000
Binnenopp268
BuurtnaamSint Pancras
Postcodegebied1834
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsSint Pancras
Huidige datum04 October 2023
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarA.V.H. Destreelaan , Sint Pancras
Objectid10030292
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt