OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in september 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Toermalijn 4

HuisX
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 46e plek van de in totaal 177 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Toermalijn 4 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (3.8 jaar vs 2.1 jaar). Het aanbod van postcodegebied 5345 en de plaats Oss is ongeveer even oud (2.1 jaar vs 2.0 jaar).
HuisX

Toermalijn 4 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Toermalijn
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 11% (EUR 2230 vs EUR 2012). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -22%. (228 vs 293 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs339000
Binnenopp152
Perceelopp228
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamLangendonk, Schalkskamp, Buitengebied-West, Klein Mikkeldonk, Westerveld, Lockaert, Hazenkamp, Loovelt, Hoefeind, Amsteleind, Vlashoek, Heihoek
Postcodegebied5345
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsOss
Huidige datum03 September 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarToermalijn Oss
Objectid88296
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt