HuisX

Vergelijk De Hoge Kamp 45

HuisX
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 13e plek van de in totaal 25 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe De Hoge Kamp 45 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (3.8 jaar vs 2.2 jaar). Het aanbod van postcodegebied 9865 en de plaats Opende is ongeveer even oud (2.2 jaar vs 2.2 jaar).
HuisX

De Hoge Kamp 45 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: De-hoge-kamp
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 1% (EUR 1690 vs EUR 1671). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -54%. (232 vs 505 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs169000
Binnenopp100
Perceelopp232
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamOverige verspreide huizen, Opende-Oost, Opende-West, Verspreide huizen ten zuiden van Opende
Postcodegebied9865
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsOpende
Huidige datum28 August 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarDe Hoge Kamp , Opende
Objectid874588
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt