OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in september 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Smaragdlaan 7

HuisX
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 22e plek van de in totaal 42 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Smaragdlaan 7 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (3.5 jaar vs 2.4 jaar). In postcodegebied 9646 staan de woningen gemiddeld ook langer te koop dan in de bijbehorende plaats Veendam (2.4 jaar vs 2.1 jaar).
HuisX

Smaragdlaan 7 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Smaragdlaan
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -1% (EUR 1835 vs EUR 1851). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 75%. (733 vs 419 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs339500
Binnenopp185
Perceelopp733
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamBuitenwoel
Postcodegebied9646
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsVeendam
Huidige datum20 August 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarSmaragdlaan Veendam
Objectid835926
Postcodescan1

    Prijs EUR
    Meterprijs EUR
    Prijspositie versus de buurt