OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in september 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Noordstraat 8

HuisX
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 6e plek van de in totaal 8 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Noordstraat 8 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (3.8 jaar vs 2.2 jaar). Het aanbod van postcodegebied 4588 en de plaats Walsoorden is ongeveer even oud (2.2 jaar vs 2.2 jaar).
HuisX

Noordstraat 8 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Noordstraat
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -6% (EUR 1525 vs EUR 1620). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 23%. (805 vs 652 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs152500
Binnenopp100
Perceelopp805
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamBuitengebied Kloosterzande, Walsoorden
Postcodegebied4588
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsWalsoorden
Huidige datum02 September 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarNoordstraat Walsoorden
Objectid340017
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt