OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in september 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Zijpe 120

HuisX
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 6e plek van de in totaal 35 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Zijpe 120 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.0 jaar vs 1.3 jaar). In postcodegebied 8032 staan de woningen gemiddeld ook korter te koop dan in de bijbehorende plaats Zwolle (1.3 jaar vs 1.7 jaar).
HuisX

Zijpe 120 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Zijpe
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 13% (EUR 2598 vs EUR 2308). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs239000
Binnenopp92
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamAalanden-Noord, Aalanden-Midden, Aalanden-Zuid
Postcodegebied8032
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsZwolle
Huidige datum20 August 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarZijpe Zwolle
Objectid3236849
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt