OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in september 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Vlasland 6

HuisX
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 40e plek van de in totaal 62 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Vlasland 6 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.8 jaar vs 1.6 jaar). Het aanbod van postcodegebied 3833 en de plaats Leusden is ongeveer even oud (1.6 jaar vs 1.6 jaar).
HuisX

Vlasland 6 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Vlasland
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -11% (EUR 2052 vs EUR 2314). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -13%. (217 vs 250 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs297500
Binnenopp145
Perceelopp217
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamBuitengebied Leusden-Centrum West, Hamersveld-Oud, Rossenberg, Groenhouten, Claverenblad, Wildenburg
Postcodegebied3833
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsLeusden
Huidige datum20 August 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarVlasland Leusden
Objectid2651091
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt