HuisX

Vergelijk Jan Pieter Heijestraat 29

HuisX
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 27e plek van de in totaal 60 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Jan Pieter Heijestraat 29 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1.2 jaar vs 1.5 jaar). In postcodegebied 4003 staan de woningen gemiddeld ook korter te koop dan in de bijbehorende plaats Tiel (1.5 jaar vs 2.2 jaar).
HuisX

Jan Pieter Heijestraat 29 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Jan-pieter-heijestraat
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -1% (EUR 2110 vs EUR 2137). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -59%. (129 vs 312 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs211000
Binnenopp100
Perceelopp129
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamVeluwe, Westroijen, Drumpt, Rauwenhof
Postcodegebied4003
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsTiel
Huidige datum17 September 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarJan Pieter Heijestraat , Tiel
Objectid2592323
Postcodescan2

    Prijs EUR
    Meterprijs EUR
    Prijspositie versus de buurt