OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in september 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Van Adrichemstraat 329

HuisX
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. Echter, de plaats heeft een duur karakter.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 56e plek van de in totaal 70 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Van Adrichemstraat 329 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (3.8 jaar vs 1.4 jaar). Het aanbod van postcodegebied 2614 en de plaats Delft is ongeveer even oud (1.4 jaar vs 1.3 jaar).
HuisX

Van Adrichemstraat 329 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Van-adrichemstraat
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -16% (EUR 1767 vs EUR 2106). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs159000
Binnenopp90
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamKuyperwijk-Noord, Hoornse Hof, Kuyperwijk-Zuid, Den Hoorn, Ecodus, Marlot, Westlandhof, Molenbuurt
Postcodegebied2614
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsDelft
Huidige datum21 August 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarVan Adrichemstraat Delft
Objectid2576575
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt