OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in maart 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald
HuisX

Vergelijk Surinamestraat 22

HuisX
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, een gunstigere ligging en/of grotere tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een dure wijk. De plaats is meer neutraal geprijsd.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 9e plek van de in totaal 45 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Surinamestraat 22 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.6 jaar vs 1.2 jaar). Het aanbod van postcodegebied 2585 en de plaats Den Haag is ongeveer even oud (1.2 jaar vs 1.3 jaar).
HuisX

Surinamestraat 22 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Surinamestraat
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 25% (EUR 4943 vs EUR 3964). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 48%. (337 vs 228 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs2150000
Binnenopp435
Perceelopp337
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamVan Stolkpark en Scheveningse Bosjes, Archipelbuurt
Postcodegebied2585
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsDen Haag
Huidige datum03 September 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarSurinamestraat Den Haag
Objectid2518821
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt