OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in september 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Violenweg 18

HuisX
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. De plaats is meer neutraal geprijsd.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 2e plek van de in totaal 36 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Violenweg 18 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1.0 jaar vs 1.3 jaar). In postcodegebied 2597 staan de woningen gemiddeld ook korter te koop dan in de bijbehorende plaats Den Haag (1.3 jaar vs 1.5 jaar).
HuisX

Violenweg 18 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Violenweg
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 72% (EUR 6319 vs EUR 3667). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 41%. (528 vs 375 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs2300000
Binnenopp364
Perceelopp528
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamOostduinen, Duttendel, Duinzigt, Westbroekpark, Waalsdorp, Uilennest
Postcodegebied2597
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsDen Haag
Huidige datum23 August 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarViolenweg Den Haag
Objectid2488187
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt