OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in maart 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald
HuisX

Vergelijk Grenulaan 13

HuisX
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning is gelegen in een goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 35e plek van de in totaal 45 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Grenulaan 13 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (3.4 jaar vs 1.7 jaar). In postcodegebied 4531 staan de woningen gemiddeld ook langer te koop dan in de bijbehorende plaats Terneuzen (1.7 jaar vs 1.4 jaar).
HuisX

Grenulaan 13 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Grenulaan
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -29% (EUR 883 vs EUR 1242). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -41%. (73 vs 124 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs79500
Binnenopp90
Perceelopp73
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamBinnenstad
Postcodegebied4531
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsTerneuzen
Huidige datum02 September 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarGrenulaan Terneuzen
Objectid2475425
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt