OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in september 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Hendrik Consciencelaan 34

HuisX
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 67e plek van de in totaal 125 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Hendrik Consciencelaan 34 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (3.3 jaar vs 1.5 jaar). Het aanbod van postcodegebied 5531 en de plaats Bladel is ongeveer even oud (1.5 jaar vs 1.5 jaar).
HuisX

Hendrik Consciencelaan 34 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Hendrik-consciencelaan
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -4% (EUR 2086 vs EUR 2180). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -53%. (173 vs 367 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs229500
Binnenopp110
Perceelopp173
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamVerspreide huizen ten noorden van Bladel, Bladel, Verspreide huizen ten zuiden van Bladel, Industrieterrein Bladel
Postcodegebied5531
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsBladel
Huidige datum16 September 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarHendrik Consciencelaan Bladel
Objectid2160669
Postcodescan2

    Prijs EUR
    Meterprijs EUR
    Prijspositie versus de buurt